kan ik achteraf betalen?

Je kunt eenvoudig achteraf betalen met Afterpay. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Afterpay stuurt een betaaloverzicht per e-mail, zodra je bestelling is verzonden.


ik heb een vraag over AfterPay

Heb je vragen over de factuur of betaling via AfterPay, neem dan contact op met de klantenservice van AfterPay. Je kunt AfterPay bereiken via: 020-7230270 of download de AfterPay app.

Hoe werkt AfterPay
Je kunt AfterPay selecteren tijdens het afrekenen. Als AfterPay je bestelling accepteert, ontvang je zodra je bestelling is verzonden per e-mail een betaaloverzicht. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de bestelling te betalen. Betaal je later, dan kan AfterPay kosten in rekening brengen. Wil je toch iets retourneren? Laat het AfterPay weten, dan pauzeren zij de betaling voor 10 dagen. Dit kun je eenvoudig via de app doen. Als je een deel van de bestelling terug stuurt ontvang je automatisch een betaalverzoek met het juiste bedrag.

Voor meer informatie over AfterPay, de voorwaarden en veel gestelde vragen, zie AfterPay.nl.


welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen met:

  1. iDEAL
  2. Mastercard
  3. Visa
  4. Achteraf betalen

iDEAL
Met iDEAL betaal je gratis, veilig en vertrouwd via je eigen bank. Tijdens het afrekenen kun je kiezen voor betalen met iDEAL. Selecteer je eigen bank en vervolgens wordt je direct doorgestuurd naar de website of app van je bank. Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt.

Creditcard
Prijzencircus accepteert Nederlandse creditcards van zowel Mastercard als Visa. Tijdens het afrekenen vul je je creditcardnummer en de vervaldatum in en de CID/CVC-code (veelal vermeld op de achterkant van de kaart). Bij het retourneren van (een deel van) de bestelling, wordt het tegoed binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van je creditcard. 

Achteraf betalen (AfterPay)
Met AfterPay heb je 14 dagen om te betalen. Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een betaaloverzicht. Wil je toch iets retourneren? Laat het AfterPay weten via de app, dan pauzeren zij de betaling voor 10 dagen. Als je een deel van de bestelling terug stuurt ontvang je automatisch een betaalverzoek met het juiste bedrag.

Heb je vragen over de betaling via AfterPay, neem dan contact op met de klantenservice. Je kunt AfterPay bereiken via: 020 - 7 230 270.


zijn de vermelde prijzen incl. BTW?

Ja, alle vermelde prijzen op Prijzencircus.nl zijn inclusief BTW volgens het Nederlandse tarief (9 of 21%).


hoe vraag ik een kopie-factuur aan?

Stuur een bericht naar onze klantenservice. Vermeld hierbij je bestelnummer, naam en adres. We sturen de kopie-factuur binnen 5 werkdagen per e-mail naar je toe.


kortingscodes

Winkelen bij Prijzencircus online is extra voordelig. Heb je een kortingscode dan kun je deze in je winkelmand verzilveren. Vul de code in en verreken het bedrag direct met de bestelling. Wacht niet te lang - een kortingscode heeft altijd een beperkte geldigheid. Er geldt bovendien een minimum bestelwaarde. Per persoon en per bestelling kun je slechts één kortingscode gebruiken en deze niet combineren met andere acties of kortingscodes.