Mijn product is defect of beschadigd

Vervelend dat er iets niet in orde is met het product. Prijzencircus.nl levert bestellingen uit via een of meerdere leveringspartners. Daarmee presenteren wij je een zo breed en aantrekkelijk mogelijk aanbod. Is er iets mis met een product dan is deze leverancier de aangewezen partij die je het beste kan helpen. Informatie van onze partners vind je in je Prijzencircus.nl account bij de bestelling.

Log in, ga naar 'Mijn bestellingen' / 'Bestelling bekijken' en klik naast het betreffende artikel op 'Garantie & reparatie'. Op de 'Partner-pagina' die verschijnt lees je hoe je direct contact opneemt met de partner die je het product heeft verkocht en geleverd. En welke voorwaarden er gelden m.b.t. garantie, retourneren en reparatie.

Heb je besteld zonder account? Dan bereik je de partnerpagina via het openklap-menu in de paragraaf Een artikel retour sturen. Welke partner het product leverde, vind je terug in onze e-mails met de bevestiging van je bestelling of van de verzending ervan.

Twijfel je, of wil je advies? Neem gerust contact op met de klantenservice van Prijzencircus.nl. Sluit bij je e-mail behalve een omschrijving een of meer fotootjes bij die duidelijk maken wat er mis is met het product; doe dit ook als je rechtstreeks in contact treedt met de leveringspartner. Dat werkt wel zo snel.


 

Welke garantie geldt voor mijn producten?

Elke Partner van Prijzencircus.nl garandeert dat een product dat je via Prijzencircus.nl koopt en thuis ontvangt in goede staat is en blijft functioneren bij normaal gebruik. Zo is dat omschreven in de wettelijke garantie. Functioneert het product binnen de garantieperiode niet goed en beoordeelt onze leveringspartner je klacht als gegrond, dan biedt hij zo spoedig mogelijk een gepaste oplossing. Dat kan zijn reparatie, een nieuw product of (gedeeltelijk) je geld terug, afhankelijk van het soort product. De contactgegevens van de partner vind je via de bestelling in je Prijzencircus.nl account (zie boven). Omdat je met deze partner een koopovereenkomst hebt afgesloten, is dit de aangewezen partij om je te helpen.

Extra fabrieksgarantie
De meeste fabrikanten bieden bovenop de wettelijke garantie een extra fabrieksgarantie. Soms dien je deze aan te vragen, in andere gevallen geldt je aankoopbevestiging als garantiebewijs. In de instructies bij je product lees je hoe je het correct gebruikt en onderhoudt. Je vindt er tevens of er sprake is van fabrieksgarantie en onder welke voorwaarden. TIP: controleer of de fabrikant wil dat je een product aanmeldt voor garantie (digitaal of via een garantiekaart); mogelijk kom je daarmee meteen in aanmerking voor een langere (fabrieks)garantietermijn.


 

Geschillencommissie

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.