Weekdeal Prijzencircus Thuis
nog uur minuten seconden

tuinmeubelen en tuinartikelen

Wil je nieuwe bomen en planten in je huis of tuin maar heb geen zin of geen tijd om zelf te sjouwen? En shop je ook zo graag met korting? Prijzencircus.nl heeft hele mooie olijfbomen en palmbomen en nog veel meer altijd in de aanbieding. We bezorgen het graag bij je thuis! Bestel gelijk de juiste potgrond en bemesting- en bestrijdingsmiddelen, klaar ben je om te genieten van al het groen om je heen.

Tuinmeubelen; van loungeset tot heerlijke hangstoel

Niets is fijner om van de zon te genieten op mooie tuinmeubelen en loungesets van bijvoorbeeld Garden Impressions of Eurofleur. Met de juiste tuinverlichting, tuindecoratie en een parasol van Max & Luuk of Borek maak je het helemaal af.

Vijver in je tuin

Droom jij van een vijver in je tuin? Vijverfolie, een vijverpomp en filters shop je ook in de aanbieding op Prijzencircus.nl.

Tuinonderhoud

De meeste mensen hebben het liefst een onderhoudsvriendelijke tuin zonder onkruid, met het worteldoek van Nature maak je een goede keuze én altijd in de sale op Prijzencircus.nl. De rest van het tuinonderhoud doe je met een glimlach met het praktische tuingereedschap van Kinzo of Progarden.